Close sidebar
Close sidebar

Umilinta maxima in spital. O bate cu papucul peste fata, in salon de fata cu ceilalti pacienti

Aceste scene s-au petrecut intr-un spital din Romania. Un martor a filmat bataia, iar acum imaginile au ajuns pe internet.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intamplare socanta intr-un spital din Romania. O tanara, internata in spital, este filmata cum umileste o alta pacienta, chiar pe patul de spital. O bate cu papucul si ii vorbeste foarte urat.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Salutare,am primit acest filmuleţ pe privat de la cineva si ma roaga sa facem cumva sa o ajutam pe cea mică,nu cunosc spitalul,victima si nici asistenta(sau colega de salon,nu ştiu exact ce este) care o loveste pe cea mica,de aceea am rugămintea sa #distribuim toţi pentru a se lua masurile necesare,va mulţumesc", scrie cel care a postat video-ul pe Facebook.

Se pare ca aceste imagini sunt mai vechi. dar inca nu se stie cine este pacienta batausa si in ce spital s-a intamplat totul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI