Numai tintuit la pat sa nu fii in acest spital din Sighetul Marmatiei, unde timpul pare c-a stat in loc. Cladirea, veche de peste 100 de ani, seamana cu o hala uriasa, unde-si duc amarul bietii pacienti. Imaginile nu mai au nevoie de nicio descriere.

Femeia care a stat doar cateva zile internata aici povesteste prin ce calvar a trecut.

A venit pentru o cadere de calciu, insa medicii au internat-o pe sectia de psihiatrie, care arata exact ca-n imaginile filmate de sotul ei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Dunca Daniel Radu-manger spital:

„Avem multe sectii in care e asa, am reusit sa reabilitam compoartimentul de primiri urgente, obstetrica ginecologia, departamentul de oncologie. Saloanele respective si sectia respectiva bineinteles ca vor intra in renovare"

Managerul spitalului a recunoscut imaginile revoltatoare si  ne-a facut chiar si  un tur al institutiei. 

Exista insa, in acelasi spital si sectii care arata a secolul in care traim.

Baile sunt moderne si sclipesc de curatenie, usile sunt schimbate si mobilierul e nou-nout- exact cum ar trebui sa fie.

Pentru ca saloanele macabre sa fie renovate este nevoie de cel putin 2 milioane de euro. Managerul spera sa faca rost de toti banii, pentru ca lucrarile de modernizare sa inceapa in toamna.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si