Potrivit IPJ Timis, in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 01:20, pe drumul national 59C dintre Sannicolau Mare si Nerau, o masina in care se aflau sase persoane a iesit de pe carosabil si s-a lovit de parapetul metalic si de podul unui canal de colectare. Impactul a fost extrem de violent si doi tineri au murit pe loc. Cei doi aveau in jur de 29 de ani.

La bordul autoturismului mai erau patru persoane, care au suferit rani, doua persoane fiind in stare grava la spital. Ranitii sunt doi baieti de 19 si 24 de ani si doua fete de 14 si 18 ani.

"Accidentul a avut loc in jurul orei 01.20. Un sofer in varsta de 29 de ani conducea autoturismul pe DN 59 C, intre Sannicolau Mare si localitatea Nerau, iar pe fondul vitezei excesive a parasit partea carosabila, in partea dreapta a sensului de mers, lovind parapetul metalic si podul unui canal colector. A rezultatul decesul soferului si al unui alt barbat de 29 de ani, aflat pe scaunul din dreapta spate”, au aratat reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Timis.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

S-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, iar cercetarile continua pentru stabilirea exacta a circumstantelor accidentului.

sursa: mediafax

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si