Close sidebar
Close sidebar

Un accident rutier s-a produs în Sibiu. Două mașini s-au ciocnit, iar trei persoane au fost rănite

Joi, două mașini s-au ciocnit în Sibiu. Trei persoane au fost rănite. Una dintre victime are 12 ani. Aceasta a fost transportată la Spitalul de Pediatrie.

Alexandra Bercea,

Un accident rutier s-a produs în Sibiu. Două mașini s-au ciocnit, iar trei persoane au fost rănite


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs pe str. Crăiţelor din municipiu, accident rutier în urma căruia 3 persoane au fost rănite”, anunţă, joi, Poliţia Judeţeană Sibiu.

Potrivit sursei citate, polițiștii rutieri au stabilit că între 2 autoturisme conduse de un bărbat din Cisnădie, de 23 de ani, dar și o conducătoare auto, de 52 de ani, s-a produs o coliziune pe Strada Crăițelor.

Sursa citată a precizat că, din primele cercetari efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că între 2 autoturisme conduse de către un bărbat din Cisnădie, în vârstă de 23 de ani şi o conducătoare auto, sibiancă, în vârstă de 52 de ani, s-a produs o coliziune pe str. Crăiţelor.

În ce stare se află victimele?

”În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a doi pasageri din cealaltă maşină, o femeie de 33 de ani şi un copil de 12 ani, ambii din Cisnădie”, a mai precizat Poliţia.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Sibiu,  femeia de 33 de ani a suferit un traumatism facial. De asemenea, copilul a suferit un traumatism de membru inferior.

A treia victimă a fost transportată la spital de echipajul SMURD.

Un accident a avut loc în Sibiu, între o trotinetă și o bicicletă

Joi, în Ocna Sibiului, o trotinetă condusă de un bărbat de 30 de ani și o bicicletă pe care se afla o fetiță de 10 ani, s-au ciocnit.

Fetița a fost transportată la spital.

”Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu intervin la  un accident rutier  produs la intersecţia străzilor Mihai Viteazu- Alămor din oraşul Ocna Sibiului. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că între un bărbat de 30 de ani aflat pe o trotinetă şi o minoră de 10 ani aflată pe o bicicletă s-ar fi produs o coliziune la intersecţia străzilor anterior precizate”, a transmis, joi, Poliţia Judeţeană Sibiu. 

Care este starea victimelor?

Ambele persoane sunt localnice. În urma incidentului, minora a suferit vătămări corporale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Potrivit reprezentanților ISU Sibiu, un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă în Ocna Sibiului pentru a acorda îngrijiri medicale victimei.

”Fetiţa a suferit un traumatism la picioare şi a fost transportată la CPU Luther, a transmis ISU Sibiu.

Accident grav în Oradea, soldat cu trei victime

Un accident grav s-a produs în Oradea. Un copil a ajuns la spital, în comă, iar mama sa a rămas încarcerată. Mașina în care se aflau s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism. A treia victimă a suferit răni minore.

Incidentul tragic a avut loc miercuri seară, în jurul orei 19:20. Unul dintre șoferi, care avea viteză excesivă, a pierdut controlul volanului. Mașina sa a ajuns pe contrasens și s-a izbit de un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, o femeie a rămas încarcerată.

În ce stare se află victimele?

De asemenea, copilul său a fost grav rănit și a ajuns de urgență la spital, fiind în comă.

Potrivit informațiilor transmise de echipajele medicale, copilul se află în stare gravă, iar mama sa, care a fost descarcerată de pompieri, se află în cod galben medical.

A treia victimă are răni ușoare.

A vrut să evite un câine și a făcut accident cu TIR-ul

Un șofer a ieșit cu TIR-ul de pe șosea după ce a evitat un câine. El a tras de volan ca să-l evite.

Un şofer a ieşit cu TIR-ul  în afara părții carosabile, ieri dimineață, pe DN5, după ce un câine i-a sărit în față şi a tras de volan ca să-l evite.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Întâmplarea a avut loc pe o șosea din județul Giurgiu.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 6.00. Șoferul TIR-ului, un cetățean turc în vârstă de 23 de ani, circula pe DN5 când la un moment dat la Uzunu, un câine i-a ieşit în față.

Şoferul s-a speriat şi a tras brusc de volan, ieşind cu tirul în afara părții carosabile. Din fericire, conducătorul auto nu a fost rănit în urma incidentului.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, cu o autospecială de stingere. Aceștia au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor.

Polițiștii au intervenit la fața locului doar pentru a asigura perimetrul. Traficul in zonă nu a fost afectat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI