UPDATE:  Din nefericire conducătorul autoturismului nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decesul acestuia.

Până la sosirea forțelor de intervenție la locul producerii accidentului, victima a fost extrasă de Urgență din autoturism de către cetățenii participanți la trafic.

În urma accidentului rutier a rezultat și un incendiu. La fața locului au intervenit Pompierii Detașamentului Târnăveni, în cooperare cu forțe și mijloace alea Gărzii de Intervenție Blaj din cadrul ISU Alba.

Accidentul urmat de incendiu s-a produs între un autocamion și un autoturism 

Echipajele prezente la fața locului au acționat prioritar pentru extragerea unei persoane încarcerate în autoturismul implicat și lichidarea incendiului izbucnit la nivelul acestuia.

Citește și: Accident rutier în județul Giurgiu. Două mașini s-au ciocnit

Victima extrasă din autoturism, un bărbat cu vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani a fost preluată în aceste momente de un echipaj SAJ și i se aplică manevre de resuscitare. Conducătorul autocamionului nu necesită îngrijiri medicale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier grav la Suceava. La fața locului intervin pompierii militari

Potrivit Sg. maj. Oltean Georgiana- purtător de cuvânt al ISU Mureș, incendiul izbucnit la nivelul autoturismului a fost lichidat în scurt timp. La locul intervenției au acționat o autospecială de stingere, un echipaj de prim ajutor, o ambulanță tip C1- Terpie Intensivă Mobilă- Garda de Intervenție Blaj, o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare- Detașametul de Pompieri Târnăveni și elicopterul SMURD Mureș.

Accident rutier grav la Suceava. La fața locului intervin pompierii militari

Un autotren a scăpat de sub control pe centura ocolitoare a municipiului Suceava (segmentul Fălticeni-Sf Ilie). Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri.

Citește și: Șofer prins cu o alcoolemie de 2,74 g/l. Ce au transmis oamenii legii

Din primele informații, autotrenul este gol, iar condițiile meteo nefavorabile ar fi unul dintre factorii care au dus la producerea acestui accident, carosabilul fiind umed.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

Citește și: Autobuz cu 41 de muncitori, implicat într-un accident teribil în Spania: ”Vii să lucrezi în străinătate și să îți găsești moartea”

Conducătorul autotrenului în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost preluat de către ambulanța SMURD TIM și este transportat la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si