Close sidebar
Close sidebar

Un actor celebru o vrea pe Laura Kovesi la închisoare! Costin Mărculescu e vehement: „La puşcărie Kovesi, clar! Şi toții vagabonzii ăia, procurorii penali ”

Nu mai e un secret că un actor celebru o vrea pe Laura Kovesi la închisoare.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

E clar că un actor celebru o vrea pe Laura Kovesi la închisoare. Costin Mărculescu a reacţionat la o postare a unui amic de-al său. „Laura Codruţa Kovesi: "Am reținut că aș fi condus un grup infracțional format din procurorii DNA". Nu, păpușa! Chiar asta ai făcut!”, a scris prietenul lui Mărculescu.( vezi cum s-a umplut de datorii fostul soţ al Laurei Kovesi)

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Oreste Teodorescu a fost ameninţat cu bătaia de un boxer, din cauza Laurei Kovesi: „În țara interlopilor, au prins curaj nebănuit toți sectanții recursului compensatoriu”

Un actor celebru o vrea pe Laura Kovesi la închisoare: "Au nenorocit oameni și familii și destine"

„La puşcărie Kovesi, clar! Are 20 de dosare penale! Şi toții vagabonzii ăia, procurorii penali. Au băgat în arest preventiv luni de zile sau în pușcărie mii de oameni după care Justiția le-a dat drumul ca nevinovați. Și au nenorocit oameni și familii și destine. LA PUȘCĂRIE Koveși. Puteți să mă înjurați toți securiștii de pe facebook, nu voi răspunde la toți tembelii”, a completat Costin Mărculescu.

Un actor celebru o vrea pe Laura Kovesi la închisoare. E suspectată de luare de mită

Se ştie că un actor celebru o vrea pe Laura Kovesi la închisoare. Kovesi, care poate deveni procuror şef al Parchetului European, a fost audiată săptămâna trecută, fiind suspectată de luare de mită, abuz în serviciu şi mărturie mincinoasă după ce Sebastian Ghiţă a acuzat-o ca i-ar fi plătit sume mari de bani ca să îl aducă în ţară din Indonezia pe fugarul Nicolae Popa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI