Stanislav Yanevski, fostul star din "Harry Potter", este de nerecunoscut la 18 ani de la filmările "Pocalului de foc", potrivit Daily Star.

În seria Harry Potter, Stanislav Yanevski l-a interpretat pe seducătorul Viktor Krum, un student la Durmstrang care a jucat rolul de Căutător pentru echipa națională de Quidditch a Bulgariei.

Citește și: VIDEO. Soția lui Bruce Willis, primul interviu după diagnosticul primit de marele actor. "E greu de spus dacă e conștient de starea în care se află"

Ca sportiv celebru în film, el a atras atenția fetelor de la Hogwarts și a cerut-o pe Hermione Granger să danseze împreună la balul de la finalul ceremoniei.

Stanislav Yanevski, în rolul din Harry Potter

Stanislav Yanevski, în rolul din Harry Potter

[Sursa foto: Instagram]

Stanislav Yanevski, în rolul din Harry Potter

Stanislav Yanevski, în rolul unui sportiv bulgar

Stanislav Yanevski, de nerecunoscut la 38 ani

În vârstă de 38 de ani, Stanislav Yanevski se auto-descrie pe Instagram ca actor și aventurier.

Actorul din Harry Potter impresionează cu brațele sale mușchiuloase și tatuate și, potrivit sursei citate, îi place să-și țină fanii la curent cu viața lui.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Îndrăgostit de sala de fitness, Stanislav a postat mai multe instantanee pe Instagram în timp ce își lucra fizicul în sală.

Stanislav încă joacă în filme, el a apărut în ultimii ani în producțiile "Resistance", "The 11th Grade" și "Last Man Down".

De asemenea, Stanislav a participat la congresul de magie WizardCon și, în aprilie 2022, actorul a împărtășit un selfie purtând legendara pălărie de vrăjitor.

Actorul a scris o legendă încântătoare pe care scria: „Prietenii adevărați nu sunt niciodată despărțiți, pot fi la distanță, dar niciodată separați cu inima”.

Actorul Stanislav Yanevski - atunci și acum

Actorul Stanislav Yanevski - atunci și acum


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si