Close sidebar
Close sidebar

Un actor din serialele Disney a fost arestat dupa ce a intrat cu arma in aeroport

Actorul David Henrie, cunoscut din serialul Disney, Wizards of Waverly Place, si-a cerut scuze public dupa ce a fost arestat pe aeroportul Los Angeles (LAX) fiind gasit cu un pistol incarcat asupra sa. El a transmis pe Twitter un mesaj in care spune ca gestul sau a fost neintentionat, scrie BBC News.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Actorul a spus ca s-a simtit „umilit si rusinat” si a multumit politiei din Los Angeles si securitatii aeroportuare pentru felul in care s-au comportat cu el si cum au gestionat situatia.

Henrie, in varsta de 29 de ani, a devenit cunoscut datorita rolului sau din Magicienii din Waverly Place, un serial Disney in care a jucat alaturi de cantareata Selena Gomez.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Actorul este, de asemenea, cunoscut pentru o serie de seriale celebre, How I Met Your Mother sau Arrested Development.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI