Un adăpost de animale din gospodăria unei femei a fost mistuit de flăcări, iar proprietara s-a ales cu arsuri la mâini. Incendiul a izbucnit vineri, iar potrivit ISU Suceava, acesta ar fi pornit din cauza unui scurtcircuit electric.

Citește și: Incendiu puternic la o casă de copii. 13 minori și însoțitorul au fost evacuați

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Fălticeni cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD B2, relatează Agerpres.


60 de metri pătrați au ars, 30 de păsări au murit, iar autoturismul aflat în proximitatea construcției a ars pe o suprafață de 30%.

Citește și: Incendiu în Vâlcea: un bărbat s-a ales cu arsuri de gradul 1

Incendiu puternic la o casă de copii. 13 minori și însoțitorul au fost evacuați

Un incendiu a izbucnit, joi seară, la o casă de copii din județul Alba, iar 13 copii şi însoțitorul s-au evacuat.

„Detașamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină pentru localizarea şi stingerea unui incendiu în loc. Rimetea. Este vorba despre un incendiu izbucnit în interiorul unei camere la o casă de copii din localitate”,  a transmis ISU Alba.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și:  VIDEO- Cel puțin o persoană a murit şi cinci au fost rănite după ce o parcare supraetajată s-a prăbușit în Manhattan

Sursa citată a precizat că, până la sosirea echipajelor de intervenție, 13 copii împreună cu însoțitorul grupului s-au autoevacuat.

„La momentul de faţă incendiul este lichidat. Au ars obiecte de mobilier din interiorul camerei”,  a mai transmis sursa citată.

Mai mulți elevi și profesori au fost evacuați în urma unui incendiu la o școală din Arad

Un incendiu a izbucnit la şcoala din Socodor, județul Arad, acolo unde circa 50 de persoane, elevi și angajați, au fost evacuați.

Potrivit celor de la ISU Arad, pompierii intervin în aceste momente pentru a stinge flăcările.

Citește și:  Incendiu în Iași: o femeie a fost găsită carbonizată

„Personalul instituției de învățământ şi elevii s-au autoevacuat în condiții de siguranță- aproximativ 50 de persoane”,  au transmis cei de la ISU Arad.

Incendiul a izbucnit la o grindă din podul clădirii. La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Ineu- Garda 2 Chișinău-Criş cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

Citește și:  Incendiu la un imobil rezidențial din Dubai: 16 persoane au decedat

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si