Se pare că între agresori și victimă exista un conflict mai vechi, iar de la o simplă coversație s-a ajuns la pumni și picioare.

Un adolescent a fost bătut cu bestialitate de trei tineri într-un autobuz din Piteşti

„Din primele verificări s-a stabilit că un minor, de 16 ani, ar fi fost agresat de alţi minori, cu vârste între 16 şi 12 ani, toţi cei implicaţi fiind dintr-o localitate limitrofă faţă de municipiul Piteşti.

Citește și: „Nu sunt o mamă atât de denaturată” Detalii șocante în cazul adolescentei de 14 ani care a fugit de acasă pentru a scăpa de bătăile primite de la părinți

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Minorul agresat s-a deplasat la o unitate medicală, iar ulterior, acestuia i-a fost adus la cunoştinţă, în prezenţa unui părinte, faptul că are dreptul să depună plângere prealabilă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, conform art. 193 din Codul Penal, precum şi termenul pentru introducerea plângerii prealabile”, a transmis, sâmbătă, Poliţia judeţeană Argeş.

Adolescentul a fost transportat la spital

Părinții atacatorilor au fost amendaţi contravenţional ca urmare a nesupravegherii minorilor. 

Citește și: Noi detalii în cazul preotului Mirel Constantin, cel care își făcea plăcerile în fața unui liceu. Cum atrăgea slujitorul lui Dumnezeu copii?

Minorii agresori au fost amprentaţi şi fotografiaţi, în vederea introducerii în bazele de date ale Poliţiei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si