Incidentul s-a petrecut în centrul orașului Miercurea Nirajului, când un adolescent a vrut să traverseze pe trecerea de pietoni, însă nu s-ar fi asigurat corespunzător. Șoferul s-a enervat, a coborât din mașină și l-a luat la bătaie pe adolescentul de 17 ani, care a căzut la pământ.

Citeste si: VIDEO- Un șofer a fost bătut de un biciclist după ce a parcat mașina pe trotuar

Bărbatul s-a potolit abia când tânărul nu s-a mai putut ridica. Văzânt că rănitul are hemoragie puternică, șoferul s-a urcat în mașină și a plecat. Martorii au sunat la 112 și au cerut ajutorul autorităților, iar acesta a fost dus la spitalul din Târgu Mureș.

Un șofer a fost bătut de un biciclist după ce a parcat mașina pe trotuar

Un șofer a fost bătut cu bestialitate după ce și-a parcat autoturismul pe trotuar. Agresorul este chiar un biciclist, iar incidentul a avut loc chiar de față cu fiica sa. Poliția a intervenit de urgență în acest caz.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește si: Ce a decis Judecătoria Buftea în cazul bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Incidentul a avut loc pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din Timișoara. Șoferul unei mașini și-a parcat automobilul pe trotuar pentru a lăsa un colet la un bar, iar un biciclist care se afla în zonă cu fiica sa i-a cerut șoferului să își mute mașina de pe trotuar, deoarece încurcă circulația pietonilor și bicicliștilor. 

Ulterior lucrurile au scăpat de sub control.

Citeste si: Un polițist a fost băgat în comă de către un interlop. Agentul a supraviețuit miraculos

Ce au anunțat autoritățile

„Polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din Timișoara, a avut loc o altercație între doi bărbați, respectiv între un conducător auto și un biciclist.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 21 de ani, ar fi fost agresat fizic și verbal de către biciclist”, transmite IPJ Timiş.

Citește si: Două eleve s-au luat la bătaie pe o stradă din Găești


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si