Politistii de frontiera aradeni au descoperit, in noaptea de joi spre vineri, un adolescent care voia sa iasa din tara ascuns intr-un microbuz.

Autovehiculul era condus de un tanar de 21 de ani si a fost verificat in Vama Nadlac II, pe autostrada. In microbuz se mai aflau cinci calatori, insa in timpul verificariilor, politistii de frontiera au descoperit, ascuns in spatele ultimelor scaune, acoperit cu o patura, un adolescent de 17 ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

”Soferul a declarat ca el este insotitorul minorului si tot el a fost cel care l-a ascuns sub patura, deoarece a uitat acasa declaratia notariala pe care parintii minorului i-au dat-o pentru a-l insoti pana in Spania”, se precizeaza intr-un comunicat al Politiei de Frontiera Arad.

Adolescentul este cercetat pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, iar soferul, pentru complicitate.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si