Close sidebar
Close sidebar

Un adolescent a fost gasit ascuns intr-un microbuz, in Vama Nadlac II, fiind acoperit cu o patura de catre sofer

Un adolescent a fost prins cand incerca sa iasa din tara ascuns intr-un microbuz, soferul de 21 de ani, un prieten al tanarului, acoperindu-l cu o patura pentru a nu fi observat in timpul controlului documentelor. Cei doi au motivat tentativa de iesire ilegala din tara prin faptul ca ar fi uitat acasa procura notariala semnata de parintii adolescentului, ei dorind sa ajunga in Spania.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Politistii de frontiera aradeni au descoperit, in noaptea de joi spre vineri, un adolescent care voia sa iasa din tara ascuns intr-un microbuz.

Autovehiculul era condus de un tanar de 21 de ani si a fost verificat in Vama Nadlac II, pe autostrada. In microbuz se mai aflau cinci calatori, insa in timpul verificariilor, politistii de frontiera au descoperit, ascuns in spatele ultimelor scaune, acoperit cu o patura, un adolescent de 17 ani.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

”Soferul a declarat ca el este insotitorul minorului si tot el a fost cel care l-a ascuns sub patura, deoarece a uitat acasa declaratia notariala pe care parintii minorului i-au dat-o pentru a-l insoti pana in Spania”, se precizeaza intr-un comunicat al Politiei de Frontiera Arad.

Adolescentul este cercetat pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, iar soferul, pentru complicitate.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI