Potrivit declarațiilor făcute de cei doi minori, aceștia voiau doar să își "jefuiască" victimele. Se pare că adloescenților nu le-a păsat deloc că victimele au fost grav rănite în acest proces.

Citeste si: O turistă a creat controverse în Italia după o ședință foto. Femeia s-a dezbrăcat și s-a fotografiat pe treptele unei catedrale

Declarațiile celor doi băieți sunt inumane. Autorii faptelor au fost identificați de poliție după ce au comis două jafuri în Linz la data de 16 octombrie.

Mai mut, este de neconceput faptul că unul dintre cei doi, adolescentul român în vârstă de 13 ani, a declarat că este distractiv să lovească în capetele altora.

Declarațiile celor doi minori sunt halucinante

Cei doi adolescenți în vârstă de 13v ani din cartierul Kirchdorf, au atacat împreună un bărbat în vârstă de 48 de ani în Goethestrasse în jurul orei 4.30 dimineața, la mijlocul lunii octombrie. Astfel, cei doi l-au jefuit de portofel și de telefonul mobil, apoi au cumpărat țigări cu cardul furat de la bancomat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un român care era căutat de polițiștii din cinci țări a fost arestat în Italia. Tânărul va petrece ani grei în spatele gratiilor

La doar o ora după atacul extrem de violent, cei doi și-au atacat cea de-a doua victimă. În jurul orei locale 6 dimineața, adolescenții au atacat un bărbat în vârstă de 20 de ani din districtul Gmunden în gara principală și l-au jefuit de portofel, telefon mobil, geacă și ceas de mână.

Totodată, ceid doi tiner de 13 ani și-au filmat acțiunile. În apartamentele adolescenților, oamenii legii au găsit carduri bancare, telefoane mobile și geaca uneia dintre victime, conform jurnaliștilor de la meinbezirk.at.

Citeste si: Un medic celebru din Austria a fost lăsat fără bani de o tânără româncă. Femeia va ajunge în spatele gratiilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si