Forțele israeliene  au ucis luni un adolescent palestinian, Omar Khmour, în vârstă de 14 ani, în Cisiordania ocupată, anunţă Ministerul palestinian al Sănătăţii, relatează AFP.

Citește și: Natalia a fost ucisă cu sânge rece de fostul iubit. Tânăra l-a denunțat în urmă cu o lună, dar polițiștii l-au lăsat liber

Omar Khmour a fost grav rănit prin împușcare în cap, în tabăra de refugiați Dheisheh, în apropiere de Betleem, şi ”a sucombat rănilor”, anunţă într-un comunicat ministerul.

Moartea cumplită a tânărului de 14 ani

Armata israeliană anunţă că a desfășurat o operațiune în tabăra de refugiați Dheisheh, în cursul căreia ”suspecți au aruncat cu pietre, dispozitive explozive şi cocteiluri Molotov către militari, care au ripostat cu mijloace de dispersare antirevoltă şi deschizând focul”.

Citește și: Un bărbat din Craiova a fost atacat cu o macetă, în trafic

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Decesul adolescentului în vârstă de 14 ani creşte la 14 numărul palestinienilor- civili şi membri ai unor grupări armate- ucişi de la începutul lui 2023 ucişi în violenţe implicând forţe sau civili israelieni în Cisiordania, un teritoriu ocupat de către Israel din 1967.

Citește și: Scenariu macabru în Atena: O infirmieră și-a ucis toate cele trei fiice, în trei ani

Armata israeliană şi-a multiplicat operațiunile în sectoarele Jenin şi Nabluz, un bastion al facţiunilor palestiniene din Cisiordania, în urma unui val de atacuri antiisraeliene, în martie şi aprilie 2022.

Citește și: Descoperirea macabră făcută de poliție, în casa unui bărbat, nelocuită de aproape 20 de ani: „Este foarte trist”

Anul 2022 a fost cel mai sângeros în Cisiordania de la sfârşitul celei de a Doua Intifade, o revoltă palestiniană în perioada 2000-2005, potrivit ONU.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si