Close sidebar
Close sidebar

Un adolescent de 15 ani a decedat după ce a intrat în râul Bega să se răcorească

Un adolescent de 15 ani din satul Bodo, comuna Balinț, a intrat miercuri în rîul Bega să se răcorească, însă nu a mai reușit să iasă din apă.

Diana Puiu,

Un adolescent de 15 ani a decedat după ce a intrat în râul Bega să se răcorească

[Sursa foto: news.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Adolescentul intrat în apă să se răcorească, nu a mai putut ieși la suprafață. La fața locului au ajuns pompierii care au reușit să îl scoată, însă nu a mai răspuns manevrelor de resucitare.

Citeste si: Tânărul dispărut din Giurgiu, găsit mort în Dunăre

”Astăzi, în jurul orei 14:00, poliţiştii Postului de Poliţie Balinţ au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în localitatea Balinţ s-ar fi înecat un băiat. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 15 ani ar fi intrat să facă baie în râul Bega şi nu a mai ieşit”,

transmite IPj Timiş.
Pompierii au intervenit cu o barcă pneumatică, scafandri și autospeciale medicale.

Citeste si: VIDEO- Înotător de performanță înecat în canalul Dunăre-Marea Neagră. Cum a avut loc tragedia

Băiatul nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare

”La ora 14:12, am fost solicitaţi să intervenim pentru degajarea unei persoane din râul Bega, în satul Bodo.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompieri din cadrul Detaşamentului Lugoj, cu o autospecială de serviciu şi o barcă pneumatică. În sprijinul lor a fost trimisă autospeciala de scafandri din cadrul Detaşamentului 1 Pompieri Timişoara.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un tânăr a fost scos inconștient din mare, apoi a murit

De asemenea, alţi 4 subofiţeri din cadrul Staţiilor de pompieri Buziaş şi Făget s-au deplasat la locul evenimentului. Victima, un minor în vârstă de 15 ani, a fost extrasă de către pompieri şi predată echipajului S.A.J.

aflat la faţa locului pentru începerea manevrelor de resuscitare”, transmite ISU Timiş.

Un tânăr a fost scos inconștient din mare, apoi a murit

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă după ce un tânăr a fost scos inconștient din mare, duminică după amiază, în stațiunea Costinești.

Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță au precizat că acesta avea un  traumatism cranian grav.  Victima nu a fost identificată.

Citeste si:  VIDEO| Un tânăr de 17 ani s-a înecat la Mamaia

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în acest acest caz şi continuă cercetările pentru a lămuri întreaga situaţie, dar şi pentru a stabili identitatea victimei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI