Tanarul mergea spre casa impreuna cu fratele lui in varsta de 17 ani cand au fost atacati de catre un necunoscut. Baiatul de 15 ani a murit, in timp ce cel de 17 ani a ajuns ranit la spital.

Crima a avut loc sambata seara, in jurul orei 21:00, pe o strada de la periferia orasului Falticeni, din Suceava. Un apel la 112 a anuntat incidentul.

Medicii au spus ca baiatul ranit avea rani care sugerau ca s-ar fi luptat cu altcineva. Tanarul de 15 ani a fost injunghiat in inima, in timp ce fratele sau avea mai multe plagi taiate in zona umarului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Politistii iau in considerare si varianta unei crime intre frati, crima ce ar fi survenit in urma unui conflict survenit pe fondul consumului de alcool. Tanarul acuzat nu a confirmat acest lucru.

Cei doi frati provin dintr-o familie numeroasa in care tatal lor este cunoscut drept un consumator de alcool, in timp ce mama lor este plecata la munca in strainatate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si