Tânărul a suferit un accident feroviar și a fost transportat în Capitala Moldovei cu ajutorul elicopterului SMURD, iar medicii duc o luptă contracronometru pentru salvarea lui.

Citește și: Gest macabru făcut de bărbatul care și-a înjunghiat soția, iar apoi a dat incendiat casa: Și-a sunat rudele pe videocall pentru a le arăta fapta

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Este nevoie urgentă de sânge pentru un copil implicat într-un accident feroviar. Acesta a fost adus de urgenţă la Spitalul „Sf. Maria" şi trebuie intervenit pentru replantarea membrului. Vă rugăm să donaţi în număr cât mai mare", se arată în postarea făcută pe reţelele de socializare de către ieşeni.

Citește și: Un tânăr, din București, s-a dat drept polițist și a furat telefonul, în valoare de 4.000 de lei, unui bărbat

Băiatul avea căștile, moment în care a fost lovit de tren

Băiatul de 15 ani ar fi avut căștile pe urechi și nu ar fi obervat apropierea trenului, motiv pentru care a fost prins sub tren, în apropiere de Gara Vatra Dornei Băi. Purtătorul de cuvânt al Spitalului pentru Copii "Sf Maria" Iaşi, dr. Solange Roşu, a declarat că adolescentul a suferit multiple traumatisme şi contuzii, cea mai gravă fiind amputaţia de gambă.

Citește și: Mătușa băiețelului de 5 ani rănit în accidentul de pe DN13 Sighișoara-Târgu Mureș, apel disperat: „Vă rugăm din suflet, cine poate dona sânge”

„Membrul amputat a ajuns la spitalul nostru odată cu pacientul. Echipa multidisciplinară va decide atitudinea terapeutică. Pacientul a suferit amputaţie de gambă stângă, traumatism cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominală. Se află în şoc postraumatic, şoc hemoragic.

Respiră spontan, este conştient. Au fost instituite măsuri de suport vital, se fac explorări imagistice şi consult multidisciplinar. A fost dus în blocul operator. Echipa multidisciplinară decide care este metoda terapeutică. Fiecare caz are particularitatea lui. Echipa terapeutică va decide. Impactul pe care îl au astfel de traume este major", a precizat dr. Solange Roşu.

Citește și: VIDEO- Donatorii de plasmă pot salva viețile bolnavilor de COVID


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si