Close sidebar
Close sidebar

Un adolescent de 15 ani din Vrancea a murit după ce s-a răsturnat cu mașina furată de la tatăl său

Un adolescent de 15 ani din judeţul Vrancea a murit, joi dimineaţă, după ce a luat maşina tatălui său, fără acordul acestuia, şi a plecat la drum, iar la un moment dat, în judeţul Buzău, s-a răsturnat cu autoturismul de mai multe ori.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Poliţiei Judeţene Buzău, din primele verificări a reieşit că un băiat de 15 ani din Ciorăşti, judeţul Vrancea, a luat maşina tatălui său, fără acordul acestuia, şi s-a deplasat pe DJ 202 către Buzău.

La ieşire din localitatea Dăscălesti, comuna buzoiană Puieşti, el ar fi pierdut controlul autorurismului şi acesta s-a răsturnat de mai multe ori în afara şoselei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Catastrofă pe autostradă! Un autocar s-a răsturnat: Sunt 13 morți, iar numărul victimelor crește

În urma accidentului, băiatul, care era singur în maşină, a murit pe loc.

Politistii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările. Din primele date, reiese că, înainte de a fi plecat de acasă, copilul nu ar fi avut un conflict cu familia sa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI