Un adolescent de 15 ani a murit într-un lac amenajat în localitatea clujeană Aghireșu. Lacul este cunoscut sub numele de „Laguna-Albastră”.

Citeste si: Doi copii au rămas orfani, după ce părinții lor s-au înecat în râul Timiș

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de scafandri și o ambulanță cu medic, dar, în ciuda manevrelor de resuscitare, tânărul și-a pierdut viața.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a alunecat în râul Moldova, iar fratele ei de 18 ani a sărit după ea. Finalul este tragic

O fată de 17 ani a alunecat în râul Moldova

O fată de 17 ani a căzut sâmbătă în râul Moldva, în dreptul localității Horia. Fratele acesteia de 18 ani a încercat să o salveze, dar nu a mai reușit să iasă din apă. Fata a fost resuscitată cu succes de către medici, dar băiatul este în continuare căutat de scafandri.
"Din fericire, minora a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical deplasat la faţa locului, fiind transportată la spital",

a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Citeste si: Cele două eleve de clasa a XII-a care au murit înecate în Dunăre vor fi conduse pe ultimul drum

„O fetiță a fost scoasă din apă de cetățeni până la sosirea forțelor de intervenție. S e efectuează manevre de resuscitare de către echipajele SMURD. Pompierii militari, cu ajutorul bărcii, caută cea de-a doua persoană.”

– au spus cei de la ISU Neamț, potrivit Stiri-Neamt.ro.

Doi copii au rămas orfani după ce părinții lor s-au înecat în râul Timiș

Un bărbat de 39 de ani și soția sa, de 34 de ani, s-au înecat în apele râului Timiș, pe data de 26 iunie.
La fața locului au intervenit pompierii, scafandrii și elicopterul SMURD. Cei doi concubini au lăsat în urma lor o fetiță de 10 ani și un băiat de 11 ani.

Citeste si: VIDEO-I-au filmat moartea fără a-i sări în ajutor

"Ajunşi la faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, din primele informaţii si în urma verificărilor efectuate reieşind că un bărbat de 39 de ani şi o femeie se 34 de ani ar fi intrat în apele râului Timiş pentru a se răcori şi nu au mai ieşit la mal”, transmite IPJ Timiş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si