Adolescentul de 16 ani se afla în curtea unui localnic, moment în care un copac s-a prăbușit peste el. Adolescentul se afla cu un alt tânăr de 24 de ani, cei doi fiind plătiți să taie mai multe copaci din curte. Într-un moment de neatenție, trunchiul a căzut exact peste băiat, fiind lovit destul de puternic în zona capului.

Citește și: Un bărbat a murit după ce a fost prins sub mai multe panouri fotovoltaice

Martorii i-au sărit imediat în ajutor şi au sunat la 112, iar adolescentul a fost dus de urgenţă la spital. Băiatul se află în afara oricărui pericol, dar rămâne în continuare internat la Spitalul de copii din Iași.

Un bărbat a murit după ce a fost prins sub mai multe panouri fotovoltaice

Bărbatul a murit în această dimineață, după e a fost prins sub un palet de  panouri fotovoltaice.  Acesta a fost găsit în stop cardio-respirator.

La locul accidentului au intervenit echipaje de pompieri și paramedici SMURD.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si:  VIDEO| Muncitor din Galați, mort sub utilajul de salubritate

Aceștia au început manevrele de resuscitare, însă fără niciun rezultat. Bărbatul era angajat al societății în cadrul căreia a avut loc accidentul.

Autoritățile au deschis un dosar penal.

Citeste si:  Descoperire macabră în Maramureș. Trupul neînsuflețit al unui tânăr a fost găsit într-un lac

Muncitor din Galați, mort sub utilajul de salubritate

Un accident șocant s-a petrecut într-un cartier din Galați. Un muncitor al firmei de salubritate a fost strivit chiar de mașina care colecta gunoiul. Colegul său de la volan dădea cu spatele și cel mai probabil nu l-a observat.

Citeste si:  Noi detalii în cazul fostului polițist care i-a executat pe frații români în Belgia. Ce sentință a primit

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si