Un tânăr în vârstă de 16 ani a căzut, miercuri după-amiază, de la etajul 8 al unui bloc din Vulcan, județul Hunedoara.

După ce a căzut, tânărul a fost preluat și transportat la spital de către un echipaj medical pentru acordarea îngrijirilor medicale, însă, din nefericire, medicii au fost nevoiți să constate decesul acestuia.

Tânărul a murit după ce a căzut de la etaj

„La data de 19 iulie 2023, ora 17:21, un minor în vârstă de 16 ani din municipiul Vulcan, în timp ce se afla la etajul 8 al unui bloc situat pe strada Dafinel Duinea din municipiul Vulcan, în  condiţii ce vor fi stabilite ulterior, a căzut de la etajul 8 al blocului”, a transmis IPJ Hunedoara.

Citește și: Un călător a căzut pe linia de metrou la Eroii Revoluției. Autoritățile au intervenit de urgență

Minorul a fost preluat inconștient, însă cu funcții vitale de către echipajul SAJ și SMURD Vulcan și ulterior transportat la CPU Vulcan, potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu, scrie news.ro

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După ce a ajuns în CPU Vulcan, adolescentul a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au efectuat manevre de resuscitare timp de 30 de minute pentru a-i salva viața, dar, din nefericire, aceștia au fost nevoiți să declare decesul băiatului.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabilit ce s-a întâmplat.

O femeie a fost găsită spânzurată într-o cameră de hotel din Constanța

Femeia de 33 de ani a ales să recurgă la gestul extrem la o zi după ce se cazase la un hotel din Constanța. Victima a fost găsită de o cameristă a hotelului. Aceasta a ales să-și încheie socotelile cu viața, spânzurându-se.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de urgență și de poliție. Victima a fost declarată decedată, potrivit  ziuaconstanta.ro.

IPJ Constanța a transmis că:  „La data de 18 iulie a.c.,  polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța- Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil din municipiul Constanța,  a fost găsită o femeie decedată prin spânzurare.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: EXCLUSIV: Eroina din Arad care a salvat două femei care se aruncaseră în râul Mureș/ Denisia Dan: ”Consider că Dumnezeu mi-a dat putere”

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 33 de ani.

Personalul medical a declarat decesul acesteia.  În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si