Victima ar fi fost forțat să lucreze la stâna celui care îi făcuse viața un chin. Băiatul era ținut în sclavie și torturat. După mai multe încercări, el a reușit să fugă. Acum este arestat pentru 30 de zile.
Prin tot acest chin ar fi trecut încă de iarna trecută. De atunci, el a fost silit să muncească la stână pentru fiul edilului din Crizbav, județul Brașov. Până când, sătul să mai fie tratat ca un sclav, a încercat să fugă.

Însă fără sorți de izbândă. Cel care devenise stăpânul lui l-a prins și l-a torturat cu un cinism inimaginabil. Calvarul s-a întins pe trei zile, potrivit Antena3.

Citeste si: Primarul Sectorului 5 din Capitală, Daniel Florea, este acuzat de abuz în serviciu

Citeste si: Iohannis a promulgat legea! Ce se întâmplă cu concursurile de titularizare în perioada stării de alertă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În cele din urmă, băiatul de 16 ani a reușit să scape. Odată ajuns acasă, i-a povestit totul tatălui său. „Inculpatul, o persoană de sex masculin, a lovit persoana vătămată, respectiv un minor, cu un disc peste față, membrele superioare și peste spate și i-a tăiat falanga distală a degetului de la mâna dreaptă, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat circa 25 de zile de îngrijiri medicale și o infirmitate”,

a declarat Cătălin Moraru, procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si