Joshua Cooper, un tânăr de 16 ani, din Bensalem, Pennsylvania, SUA, a fost acuzat de uciderea unui copil de 13 ani. Poliția a fost contactată de prietena lui, după ce a rămas terifiată de mesajul primit pe Instagram.

Citește și: Un bărbat și-a ucis iubita cu toporul. Acesta a declarat că a fost vorba de un pariu

Tânăra a declarat la poliție că prietenul ei i-a trimis un video în care își recunoaște crima, apoi i-a arătat cadavrul și i-a cerut să îl ajute pentru a îngropa cadavrul.

Ofițerii s-au dus la locuința adolescentului, unde au găsit victima moartă în baie, fiind împușcată. Băiatul a încercat să își ascundă urmele.

Citește și: VIDEO- Un bărbat care tăia stuf cu drujba i-a tăiat gâtul copilului său de șapte ani

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Am auzit o împușcătură. Am ieșit să văd ce se întâmplă și l am văzut pe băiat, agitat, plimbându-se de colo-colo. Am vorbit și părea tulburat”, a  declarat un locatar. S-a refuzat eliberarea pe cauțiune și a fost trimis la centrul de detenție pentru minori.

Acesta este acuzat de omucidere, iar audierea preliminară este fixată pentru data de 7 decembrie.

Un bărbat și-a ucis iubita cu toporul. Acesta a declarat că a fost vorba de un pariu

Un bărbat din Marea Britanie declară că și-a ucis accidental iubita. "Am vrut să nimeresc copacul de lângă ea". Bărbatul neagă faptul că este vorba de o crimă, ci de un joc.

Citește și: Scene dramatice la Bicaz: un copil de patru ani a căzut de la etajul unui bloc. Mama sa se afla în altă cameră

Cei doi ar fi organizat un  picnic în pădure, iar femeia pus pariu că iubitul nu poate nimeri o doză de suc cu toporul.
Procurorii și legiștii care au participat la caz spun că barbatul a declarat că a vrut să țintească într-un copac.

Citește și:  El este Gurung, muncitorul din Nepal găsit mort

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si