Un incident violent s-a petrecut pe o stradă din Ploiești. Cei doi implicați în accident sunt minori. În urma incidentului, atât agresorul, cât și persoana acuzată sunt internate la spital.

Un minor a înjunghiat alt minor

Pe o stradă din Ploiești, doi minori au avut o altercație. În urma conflictului, cel mai tânăr dintre cei doi, un băiat în vârstă de 14 ani, l-a înjunghiat pe băiatul de 17 ani, în zona omoplatului.

Pe o stradă din Ploiești, doi minori au avut o altercație

Pe o stradă din Ploiești, doi minori au avut o altercație

[Sursa foto: Freepik]

După ce l-a înjunghiat pe celalalt băiat, tânărul agresor s-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit puternic de o bordură, suferind răni în zona capului.

Atât victima, cât și agresorul, ambii minori, au fost transportați la spital. Din fericire, niciunul dintre ei nu a necesitat internare, aflându-se în stare stabilă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Atac cu explozivi. Șase persoane au murit, iar 14 oameni sunt grav răniți

Citește și: Sfârșit tragic pentru un român din Italia! Adrian a fost ucis cu sânge rece de un african

A fost deschis dosar penal

Incidentul violent dintre cei doi minori a avut loc duminică seară, în fața unui centru comercial a municipiului Ploieşti.

Autoritățile au fost anunțate de mama băiatului agresat, care a sunat la 112, în jurul orei 23:30, anunțând că fiul său a fost atacat pe stradă, cu un cuţit.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

"Din cercetări a reieşit faptul că între doi minori cu vârstele de 14 şi respectiv 17 ani ar fi izbucnit un conflict verbal în timp ce se aflau în faţa unei unităţi comerciale din zona de sud a municipiului Ploieşti.

În urma discuţiei dintre aceştia minorul de 14 ani l-ar fi lovit pe celălalt cu un obiect tăietor-înţepător în zona omoplatului stâng. Ulterior din altercaţia celor doi, minorul de 14 ani ar fi căzut şi s-ar fi lovit cu fruntea de o bordură”, au informat reprezentanţii Poliţiei judeţului Prahova.

Citește și: VIDEO- Incident la un loc de joacă din sectorul 4 al Capitalei. O fetiță a ajuns la spital după ce leagănul în care se dădea s-a rupt


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si