Tânărul de 17 ani a fost dat pe mâna poliției, după ce a fost prins furând din casa de marcat a unui magazin de 22 de ori
Acesta s-a întors de zeci de ori să fure din același loc, după ce a văzut că cât de ușor a scăpat. Părinții adolescentului au încercat să ajungă la o înțelegere cu proprietarul, ca acesta să nu ajungă pe mâna poliției.

Citește și: „Zi proastă” pentru o româncă din Italia! Femeia a fost prinsă la „vânătoare” de portofele

Tânărul a furat încăsările din magazin de 22 de ori

„Am rămas surprins să aflu că tânărul acela a băgat mâna în încasările magazinului de 22 de ori. De fiecare dată a luat câteva sute de lei, așa că suma la care s-a ajuns nu este una chiar de neglijat. M-au contactat părinții tânărului și mi-au oferit o sumă de bani, mult mai mică în comparație cu paguba suferită, în speranța că îmi voi retrage plângerea. Deocamdată, nu cred că voi face lucrul acesta”, a declarat proprietarul magazinului pentru Vremea Nouă.
Polițiștii au deschis deja o anchetată penală în acest caz și urmează să dispună măsurile legale.

Citește și: VIDEO- Bătrână de 82 de ani și nora ei, surprinse cu drona la furat de porumb

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„La data de 28 februarie 2023, Poliția municipiului Vaslui a fost sesizată, prin plângere, de către reprezentantul unui agent economic din municipiul Vaslui, cu privire la faptul că, în perioada ianuarie-februarie 2023, un tânăr ar fi sustras, în mod repetat, diverse sume de bani, din sertarul casei de marcat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind efectuate cercetări, pentru administrarea probatoriului, recuperarea prejudiciului cauzat și dispunerea măsurilor legale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Citește și: Incredibil cum a reușit o româncă să pătrundă în casa unui italian! Femeia i-a furat toți banii

Incredibil cum a reușit o româncă să pătrundă în casa unui italian! Femeia i-a furat toți banii

O tânără româncă a profitat de frumusețea sa pentru a intra în casa unui bătrân din Genova, Italia. După ce acesta a lăsat-o să intre în casa lui, femeia i-a furat 30.000 de euro. Oamenii legii încă o caută pe hoața. 

Joi, 16 martie 2023, oamenii legii din Genova, Italia, în urma cercetărilor efectuate, au identificat și denunțat o româncă în vârstă de 20 de ani, cu condamnări la poliție, sub acuzația de furt din apartament.

Citește și:  Descoperire macabră în Irlanda! Un român este suspectul principal: „Nu sunt vinovat!”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Victima femeii este un pensionar din Genova. Bătrânul s-ar fi întâlnit cu românca, o femeie foarte frumoasă, în apropierea casei sale și a invitat-o înăuntru să bea o cafea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si