Incidentul a avut loc, vinery seara, in Bistrita Nasaud. Politistii l-au gasit pe faptas in coma alcoolica si a fost cu greu trezit in cursul noptii.

Adolescentul si-a lasat victimele in stare grava pe marginea drumului si si-a continuat deplasarea,  La putin timp dupa, adolescentul a mai luat in plin trei fetite de 11 si respectiv 10 ani, care circulau pe marginea drumului. Nici de aceasta data nu a oprit, continuand sa se deplaseze cu masina, potrivit Adevarul.

Ultima accidentata a fost o copila de doar 14 ani, pe care tanarul a lovit-o in localitatea Muresenii Birgaului. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„La scurt timp dupa producerea accidentelor a fost prins de politisti Sectiei 2 la iesire din localitatea Muresenii Birgaului. Acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar din verificarile efectuate a rezultat faptul ca autoutilitara avea autorizatie de circulatie expirata. Tanarul vinovat de producerea accidentelor se afla la spital, in custodia politistilor, iar in cursul zilei de astazi urmeaza a fi retinut pentru 24 de ore si prezentat instantei cu propunere de arestare preventive”, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean, Crina Sirb.  

In cursul noptii, adolescenta de 16 ani, care a fost prima lovita de soferul teribilist, a decedat, din cauza ranilor grave. Aceasta era in coma si fusese supusa mai multor interventii chirurgicale.   

Se pare ca copiii care au fost loviti mergeau la colindat. Pe Valea Bargaului se obisnuieste ca, in ajun de Boboteaza, copiii si tinerii sa mearga la colindat la apropiati, vecini si rude, mai adauga sursa citata.

Sursa foto: Adevarul/ Bianca Sara


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si