Tânărul în vârstă de 18 ani a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care spune că va copia atacul armat din Serbia.

Un adolescent din Bosnia a amenințat că va copia atacul armat din Belgrad

Un purtător de cuvânt al poliției din Bosnia susține că forțele de ordine au reținut un suspect din orașul Bihac, acesta fiind acuzat de periclitarea securității și terorism după ce a anunțat că va copia atacul armat din Belgrad.

Citește și: VIDEO- Un nou atac armat a avut loc într-o școală din Serbia. O adolescentă a rănit cu un cuțit două persoane

Polițiștii au descoperit faptul că acesta are deja un dosar penal pe numele său, dar acesta a fost clasat anul trecut pentru că era minor. Acesta era cunoscut autorităților pentru amenințările sale sociale.

Ce a scris acesta pe rețelele de socializare

"Băiatul acela care a ucis opt copii este pentru mine un mega rege. Pregăteam de multă vreme aşa ceva pentru liceul de economie din Bihac. Va fi un masacru nemaivăzut în Bihac, jur pe viaţa mea!", a scris tânărul pe contul său de Instagram.

Citește și: Cei mai mari criminali în serie din istorie. Elevul din Belgrad este cel mai tânăr atacator în masă din istorie

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Părinții și elevii liceului din Bihac au fost revoltați și speriați de cele scrise de adolescent, însă autoritățile i-au anunțat că au luat măsuri împotriva lui.

Un nou atac armat a avut loc într-o școală din Serbia. O adolescentă a rănit cu un cuțit două persoane

O fostă elevă a rănit o profesoară, dar și o altă fată cu un cuțit. Adolescenta a fost exmatriculată recent de la liceul privat din Belgrad.

Citește și: EXCLUSIV: Președintele Serbiei, vrea ca răspunderea penală să scadă de la 14 la 12 ani/ Avocat: ”În România, legislația nu ar urma să fie modificată”

Atacul ar fi avut loc, joi, la la liceul privat Ruđer Bošković din Belgrad. O profesoară în vârstă de 43 de ani și o elevă de 15 au fost rănite.

Citește și: VIDEO- Ce a spus atacatorul de la școala din Belgrad când a sunat la poliție/ ”Sunt Kosta Kecmanovic și am ucis mai mulți oameni!”

Atât profesoara, cât și eleva au suferit răni minore, ambele fiind tăiate pe mâini. Elevii și profesorii au fost evacuați, iar adolescenta în vârstă de 16 ani a fost arestată.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Atacatoarea a pătruns în incinta liceului cu un cuțit de bucătărie, ea fiind exmatriculată în urmă cu câteva luni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si