Un adolescent de 13 ani a ajuns la spital și a fost internat, după ce a inhalat mai multe pastile pisate.

Citeste si: Un bărbat a amenințat că își dă foc după ce a primit facturile la curent și gaz

„Copilul a ajuns la SJU Focşani după ce a inhalat câteva pastile de anxiar pe care le-ar fi zdrobit şi a fost internat în secţia de Pediatrie a SJU Focşani.

Momentan, acesta se află sub supravegherea cadrelor medicale, iar starea sa de sănătate fizică este bună”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SJU Focşani, Alina Cosma.
Tânărul urmează să fie evaluat din punct de vedere psihologic.

Citeste si: VIDEO| O copilă, de 14 ani, a murit după ce a căzut de la etaj. Familia este în stare de șoc

O copilă de 14 a murit după ce a căzut de la etaj

Tragedie fără margini în București, la finalul lunii august, acolo unde o minoră a căzut de la etajul trei al unui bloc. Părinții sunt șocați și refuză să ia în calcul varianta sinuciderii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Sfârșit tragic pentru Yasmin. Tânăra de doar 18 ani s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc din București, din dragoste

Evenimentul nefericit  s-a petrecut pe strada Anghelache Ivan, din sectorul 5 al Capitalei, noaptea trecută. Minora locuia cu familia într-un apartament aflat la etajul trei. Vecinii povestesc că au auzit o bubuitură, iar când au ieșit să vadă ce s-a întâmplat, au găsit-o pe fată inconștientă, pe trotuarul din fața blocului.

Citeste si:  Copil de un an și părinții, morți în accident

La fața locului au ajuns imediat medicii de la SMURD, care au găsit-o pe fată în stop cardiorespirator, așa că au început manevrele de resuscitare. Din păcate, după zeci de minute de eforturi, medicii s-au văzut nevoiți să declare decesul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si