Câteva minute în care adolescentul s-a crezut interesant se pot transforma cu ușurință în câţiva ani petrecuți în spatele gratiilor.

Actele de teribilism ale unui adolescent de 17 ani din județul Dâmboviţa, care a făcut tot posibilul să le arate prietenilor de pe TikTok cât este de interesant, l-a adus într-o celulă a autorităților. Acuzaţiile aduse băiatului sunt foarte grave: ultraj, lovire, şantaj şi tâlhărie. Toate aceste acuzații sunt însoțite de dovezi filmate.

Videoclipurile care credea că-l vor face popular pe rețelele de socializare sunt acum principalele probe împotriva lui. 

Citeste si: Ioan Anton a fost reținut de polițiști pe aeroportul Otopeni. Bărbatul este considerat unul dintre cei mai periculoși infractori români

La vârsta de doar 17 ani, adolescentul este cunoscut de oamenii legii din tot județul Dâmbovița. Fără să se gândească la consecințe sau măcar să aibă o frică cu privire la acestea, băiatul își umilește vecinii, punându-i să își dea palme sau să facă flotări. Actele de teribilism sunt filmate și publicate pe pagina lui de Instagram.

Adolescentul s-a ales cu dosar penal

Victime care sunt luate în vizor de teribilist sunt inclusiv vecinii care trec pe lângă acesta și "uită" să îl salute. Asta cu toate că nici măcar nu îl cunosc.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Apogeul actelor sale de teribilism a fost atins atunci când, în urmă cu o lună, adolescentul de 17 ani a spart un magazin dintr-o comună vecină, cu ajutorul unui alt băiat, și acesta tot minor. Atunci, teribilistul a furat peste 160 de pachete de țigări, dar și suma de 200 de lei. Apoi şi-a arătat supremul dispreţ faţă de oamenii legii.

Citeste si: Tragedie în Harghita. Un tânăr de 19 ani a fost atacat de urs chiar sub ochii familiei

Adolescentul provine dintr-o familie dezorganizată, iar tatăl său ar fi recidivist. Minorul îşi va petrece noaptea în arest. Apropiații băiatului spun, însă, că această încearcă să ajungă pe drumul cel bun.

Băiatul în vârstă de 17 ani s-a ales cu dosar penal pentru șantaj, ultraj contra bunelor moravuri, tâlhărie și lovire sau alte violențe.

Citeste si: Ambulanță implicată într-un accident rutier, în Buzău. Asistenta medicală, dusă de urgență la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si