Accidentul rutier a avut loc pe Drumul Național 12C, în localitatea Bicazu Ardelean, potrivit IPJ Neamț.

Un adolescent din Neamț a fost lovit de o mașină, în timp ce traversa neregulamentar

Minorul în vârstă de 15 ani traversa printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovit de un autoturism condus de o femeie în vârstă de 45 de ani.

Citește și: O femeie a fost accidentată mortal de o autoplatformă pe DN 73, în județul Argeș

Polițiștii din Neamț continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier. 

O femeie a fost accidentată mortal de o autoplatformă pe DN 73, în județul Argeș

O femeie a decedat într-un tragic accident rutier produs, vineri dimineață, pe DN 73 în județul Argeș. Victima a fost lovită mortal de o autoplatformă care transporta autoturisme.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier pe DN 5 în Giurgiu: o persoană a ajuns la spital în urma impactului dintre un autoturism și o autoutilitară

Potrivit ISU Argeș, accidentul a avut loc pe DN73, pe raza localității Rucăr.

Femeia traversa în mod neregulamentar, moment în care a fost surprinsă de autoplatforma care transporta mașini. În urma impactului, femeia a decedat.

Citește și: FOTO- Imagini revoltătoare surprinse pe DN 1: o femeie se afla la volan cu un copil mic în brațe

Circulația rutieră a fost restricționată pe sensul Brașov – Câmpulung, desfășurându-se prin dirijarea poliției, alternativ pentru ambele direcții.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si