Close sidebar
Close sidebar

Un adolescent din Neamț a fost lovit de o mașină, în timp ce traversa neregulamentar

Un adolescent de 15 ani a fost lovit de o mașină, vineri dimineață, în timp ce traversa strada neregulamentar, pe DN 12C în județul Neamț.

Diana Bostan,

Accident rutier Neamț


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul rutier a avut loc pe Drumul Național 12C, în localitatea Bicazu Ardelean, potrivit IPJ Neamț.

Un adolescent din Neamț a fost lovit de o mașină, în timp ce traversa neregulamentar

Minorul în vârstă de 15 ani traversa printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovit de un autoturism condus de o femeie în vârstă de 45 de ani.

Citește și: O femeie a fost accidentată mortal de o autoplatformă pe DN 73, în județul Argeș

Polițiștii din Neamț continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier. 

O femeie a fost accidentată mortal de o autoplatformă pe DN 73, în județul Argeș

O femeie a decedat într-un tragic accident rutier produs, vineri dimineață, pe DN 73 în județul Argeș. Victima a fost lovită mortal de o autoplatformă care transporta autoturisme.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Accident rutier pe DN 5 în Giurgiu: o persoană a ajuns la spital în urma impactului dintre un autoturism și o autoutilitară

Potrivit ISU Argeș, accidentul a avut loc pe DN73, pe raza localității Rucăr.

Femeia traversa în mod neregulamentar, moment în care a fost surprinsă de autoplatforma care transporta mașini. În urma impactului, femeia a decedat.

Citește și: FOTO- Imagini revoltătoare surprinse pe DN 1: o femeie se afla la volan cu un copil mic în brațe

Circulația rutieră a fost restricționată pe sensul Brașov – Câmpulung, desfășurându-se prin dirijarea poliției, alternativ pentru ambele direcții.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI