"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii bârlădeni au stabilit faptul că, pe data de 31 decembrie 2022, la ora 21:00, persoana bănuită de comiterea infracţiunilor cercetate, aflată la urat cu persoanele vătămate, trei minori, în vârstă de 14 ani, din comuna Zorleni, prin folosirea violenţei şi a ameninţărilor, le-ar fi deposedat de diverse sume de bani.

Citește și: VIDEO- Toalete la preț de garsoniere- Prețul toaletelor publice din Satu Mare este echivalentul a patru garsoniere

La data de 2 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, faţă de minorul de 16 ani a fost luată măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive", au transmis oamenii legii printr-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Adolescentul în vârstă de 16 ani a furat bani de la trei copii cu care a mers la colindat

Oamenii legii vasluieni continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a persoanei cercetate.

Incident tragic în Brașov. O adolescentă a fost grav rănită în urma unui accident în Masivul Postăvaru

O adolescentă de 17 ani s-a accidentat grav pe Vârful Postăvaru și a suferit răni în zona capului. Din cauza condițiilor meteo, elicopterul SMURD nu a putut ajunge la fața locului.

În această după-amiază, fata de 17 ani a urcat pe Masivul Postăvaru. Din cauza condițiilor de vizibilitate redusă, aceasta s-a accidentat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Salvamontiștii din Poiana Brașov au intervenit imediat, dar elicopterul SMURD, ajuns la fața locului, nu a putut ajunge până în vârf.

Citește și: Protestul unui polițist din Neamţ. Bărbatul a intrat în greva foamei chiar în fața sediulu

Tânăra a suferit un traumatism cranio-cerebral și este inconștientă. Elicopterul a aterizat la jumătatea drumului, însă acesta nu a putut avansa și s-a luat decizia ca adolescenta să fie coborâtă la baza pârtiei, acolo unde elicopterul a survolat de două ori pentru a găsi un loc să aterizeze.

La fața locului se află echipajele SMURD, dar și cele ale salvamontiștilor din Brașov.

Poliția a oprit traficul din zonă, pentru a-i permite elicopterului să coboare.

Tânăra este inconștientă și i se acordă măsurile de prim ajutor, urmând să fie dusă la spital cu elicopterul SMURD.

Citește și: Pregătiri pentru slujba de Bobotează: peste 150.000 de sticle cu apă sfinţită vor fi împărţite credincioşilor din Constanța


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si