Adolescentul de 15 ani, dar și un pasager în vârstă de 18 ani au fost transportați la spital. Tânărul a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe șosea.

Un adolescent din Vrancea a fost prins în timp ce conducea fără permis

Polițiștii din Odobești, Vrancea au observat un autovehicul parcat neregulamentar într-o stație a mijloacelor de transport în comun. 

Citește și: Autobuz școlar cu 45 de copii, implicat într-un accident rutier. Un minor a suferit amputaţie de braţ

În urma unor verificări, polițiștii au descoperit faptul că autoturismul a fost condus și parcat de un adolescent în vârstă de 15 ani, fără a avea permis de conducere.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, însă au dat peste același autoturism în trafic, câteva ore mai târziu

Cum nu a oprit la semnalul polițiștilor, agenții au plecat în urmărirea lui înspre municipiul Focşani, iar în intersecţia DN 2M cu DJ 205S tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei și a ieșit de pe șosea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat de 72 de ani a condus un ATV, deși nu are permis pentru nicio categorie de vehicule. El avea o alcoolemie de 0,67 mg/l

În urma accidentului, cei doi tineri de 15, respectiv 18 ani, au fost transportați la spital.

Citește și: Un tânăr de 18 ani a fost prins cu 203 km/h pe Autostrada A3

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si