Close sidebar
Close sidebar

Un adolescent în vârstă de 16 ani din Vaslui a fost prins la volanul unui autoturism în care se aflau 6 persoane

Un adolescent în vârstă de 16 ani domiciliat în localitatea vasluiană Berezeni este cercetat penal după ce a fost prins de oamenii legii de frontieră în timp ce conducea o mașină.

Alexandra Costea,

Un adolescent în vârstă de 16 ani din Vaslui a fost prins la volanul unui autoturism în care se aflau 6 persoane

[Sursa foto: Facebook- Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi, în mașină se aflau şapte pasageri, dintre aceștia şase fiind minori, având vârstele cuprinse între 13 şi 16 ani.

În plus, unul dintre tinerii din autoturism ar fi trebuit să se afle în carantină la domiciliu.

,,Un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni- ITPF Iaşi a oprit pentru control, pe raza localităţii Berezeni, un autoturism înmatriculat în România. Cu ocazia efectuării controlului, colegii noştri au constatat că în autoturism se află şapte persoane, un tânăr în vârstă de 21 de ani şi şase minori, cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani şi că autoturismul era condus de unul dintre minori, în vârstă de 16 ani, care nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor specifice efectuate s-a constatat şi că unul dintre pasagerii de 16 ani figurează plasat în carantină la domiciliu", informează ITPF.

Citeste si: Un bărbat băut a fost prins de jandarmi în Palatul Parlamentului. Cum a pătruns bărbatul în clădire

Adolescentului nu îi convenea cum conducea cel care deținea permis de conducere

Adolescentul de 16 ani aflat la volan a mărturisit poliţiştilor de frontieră că mașina aparţine mătuşii lui şi că a urcat la volan nemulţumit de modul de a şofa al tânărului de 21

de ani, cel care deţinea permis de conducere.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

De asemena, un echipaj din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Murgeni a fost chemat la faţa locului şi a aplicat o sancţiune pentru nerespectarea măsurii carantinării.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Simona a decedat la 21 de ani după o petrecere de Crăciun. De ce a murit tânăra, de fapt

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI