Romanca ce a socat lumea cu decizia ei controversata de a-si scoate virginitatea la vanzare face un alt anunt bomba. Un om de afaceri din Hong-Kong va plati o avere pentru ca Alexandra sa nu mai fie fata mare.

Alexandra Khefren: „Eu nu am visat ca oferta va fi atat de mare si va ajunge la 2,3 milioane euro. Acesta este intr-adevar un vis devenit realitate. Acest subiect a fost considerat unul tabu, dar eu pot sa fac cu corpul meu tot ce vreau."

In sfarsit virginitatea Alexandrei a fost adjudecata pentru suma record de 2,3 milioane de euro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Camera de hotel a fost deja rezervata, dupa cum spune românca. Chiar reprezentantii companiei de escorte care au ajutat-o sa-si gaseasca ...perechea perfecta, o vor insoti la intalnire. Ba chiar o vor pazi cu garzi de corp, ca sa o fereasca de eventualele pericole.

Alexandra Khefren, asa cum isi spune tanara, s-a nascut in cartierul bucurestean Rahova din tata-ofiter in politie si mama- farmacista.
Despre platitorul misterios, fata nu vrea sa spuna prea mult.

Fara sa tina cont de gura lumii, romanca are planuri mari. Dupa ce va pune mana pe bani...

"Am nevoie de acesti bani pentru studii, pentru ca vreau sa ma inscriu la Universitatea din Oxford, sa studiez afaceri si marketing. In plus, vin dintr-o tara saraca, asa ca trebuie sa imi ajut parintii, sa le cumpar o casa" ,  a declarat tanara.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si