Close sidebar
Close sidebar

Un agent de politie a fost batut crunt de catre un sofer recalcitrant! Totul s-a intamplat la Craiova

Un politist din Craiova, agentul principal Cristian Bitica, a fost agresat, miercuri seara, cand incerca sa imobilizeze un sofer. Conducatorul auto a refuzat sa opreasca la semnalele echipajului de Politie, masina acestuia fiind urmarita in trafic. Cand autoturismul a fost blocat, politistul a fost lovit cu telefonul in fata. Agresorul a reusit sa scape, iar politistii au tras mai multe focuri de arma in plan vertical pentru prinderea lui, fara insa a reusi.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, miercuri seara, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Dolj a efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru un sofer care a efectuat o depasire neregulamentara pe DN 65F- Centura de Nord a Craiovei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Intrucat soferul nu a oprit la semnal, politistii au pornit in urmarirea lui cu semnalele acustice si luminoase in functiune, reusindu-se blocarea in trafic a autoturismului. in momentul in care politistii incercau sa-l imobilizeze, soferul ar fi lovit unul dintre politisti cu telefonul in zona capului.

S-a procedat la urmarirea acestuia, cel in cauza fiind somat verbal sa se opreasca", au precizat reprezentantii IPJ Dolj.

Ulterior, au fost trase mai multe focuri de arma in plan vertical, fara a se reusi insa prinderea barbatului respectiv.

Acesta s-a prezentat la sediul IPJ Dolj, in prezent fiind efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj, cauza fiind preluata de catre un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI