Mai multe echipaje ale Secției 4 de Poliției din Timișoara s-au deplasat, sâmbătă seară, la cluburile și barurile din zona centrului comercial pentru a verifica dacă se respectă ora de închidere. În parcarea subterană au sesizat, în jurul orei 22:15, doi indivizi care se certau și au intervenit să aplaneze conflictul.

Citeste si: Vladimir Putin după întâlnirea cu Macron: Europa va fi atrasă în război dacă Ucraina intră în NATO

Interlopul l-a lovit pe polițist cu pumnul

Teribiliștii s-au despărțit, dar unul dintre ei s-a întors și l-a lovit pe unul dintre agenți, care era echipat cu vestă inscripționată. La fața locului erau alți patru polițiști care au asistat la scenă fără să intervină.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Imaginile nu surprind și imobilizarea interlopului. Acesta a fost reținut, iar ulterior arestat pentru 30 de zile pentru ultraj.

Citeste si: Reacția lui Cristian Diaconescu, după întâlnirea Putin-Macron la Moscova: „Au o relație mai personală. Există posibilitatea unui dialog cu Europa la un nivel mai ridicat”

VIDEO: Imagini cu momentul agresiunii/Ceilalți colegi, spectatori la întreaga scenă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si