Politia are imagini cu acesta, dar individul parca s-a facut nevazut. Va rugam sa priviti cu atentie investigatia urmatoare. Putem ajuta ca pradatorul sa fie gasit inainte sa atace din nou! Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional!

Ma aflu in cartierul Titan. In urma cu doi ani si jumatate aici a avut loc un atac. Un barbat a intrat in lift peste patru copii si i-a traumatizat pe acestia.

I-a sechestrat si a facut niste lucruri pe care nici nu pot sa le redau in fata dv.

Tatal copiilor agresati: A venit un individ, a urmarit copiii cand se jucau, copii au vrut sa urce in lift, el a intrat peste ei, i-a blocat in lift si i-a abuzat.

Stefan Stroe a aflat ca atacatorul a pandit zile in sir in fata blocului fiind remarcat de unul dintre copiii agresati. Acesta a vazut si un semn particular al pradatorului, dar anchetatorii nu l-au intrebat niciodata despre ce este vorba.

Tatal copiilor agresati: El, (n.r. copilul) il vazuse cu o zi sau doua inainte, cand dadea tarcoale. S-a uitat catre individ si acesta cand a observat ca se uita atent baiatul meu, a disparut de la fata locului deci, ii urmarea pas cu pas pentru ca avea de gand sa faca asemenea rele.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La pradatori urmarirea tintelor este o chestiune clara.

Mediul pe care il frecventeaza: scoli, gradinite, crese. Modul de operare este de tipul: hai sa urcam cu liftul..

Dupa cum se vede din imaginile de la camera de supraveghere, individul s a uitat pe geam sa vada daca mai exista cineva in cabina, apoi a mers la lift dupa copii.

Desi peste drum de blocul in care au fost atacati copiii, se afla o gradinita intesata de camere de supraveghere, anchetatorii de la acea vreme nu au ridicat nici macar o inregistrare

Am vorbit cu directoarea gradinitei de aici de langa bloc si mi a confirmat faptul ca in  2015 acea camera de supraveghere exista. Politistii  nu au venit niciodata sa ceara imagini pentru a vedea cine a fugit din acest bloc.

Prof. univ. dr. Tudorel Butoi- psiholog criminalist: Si-a pierdut politistul instinctul de vanator. Este la altcineva. Iar acel cineva care ar trebui sa aiba instinctul de vanator sta intr un birou.

Ancheta noastra jurnalistica a scos la iveala ca putem vorbi despre un pradator care are mai multe teritorii si ataca dupa ce isi pandeste victimele. Stie exact pe unde sa dispara, dar este destul de neglijent cu stergerea urmelor de la locul faptei. De asemenea isi schimba des infatisarea si hainele.

Prof. univ. dr. Tudorel Butoi psiholog criminalist: Pleaca precipitat. Insa actioneaza sub imperiul unei tensiuni emotionale care de asemenea il fac sa neglijeze riscuri.

Ce insa poate sa faca..? Sa schimbe vestimentatia.

Si sa schimbe locul de atacare a victimelor. Sa nu mire pe nimeni ca azi opereaza la o scoala de prin Obor pe care o are el de mult in studio dar maine se duce in Drumul Taberei. De acolo pleaca in alta zona, pleaca prin parculete unde se joaca copiii prin nisiparnite.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Tata victime: Copiii mei stiu ca nu a fost prins acel individ si ma intreaba mereu daca l-au prins. Le este frica si mereu imi spun sa fac tot posibilul sa ne mai aiba frica.

Pericolul ca acesti indivizi ce vizeaza copiii sa-si doreasca mai mult este mare. Dorinta lor de a depasi limita unei molestari ii poate determina ca, intr-o zi, sa ajunga la savarsirea unei crime.

Prof. univ. dr. Tudorel Butoi- psiholog criminalist: De la fapta la fapta au devenit din ce in ce mai agresivi pentru a si satisface acesta dorinta bolnava, satisfactia lui trebuie sa fie din ce in ce mai profunda instinctualitatea aceasta este imprevizibila. Nu vedeti ce se intampla? Intra in penitenciar, face 15 ani de inchisoare, iese de acolo si comite agresiune cu moarte. Sunt foarte periculosi.

Pana acum asemenea cazuri au fost tratate cu lejeritate de catre autoritati. Multi copii au ramas cu traume pentru tot restul vietii in urma intalnirilor cu astfel de brute. Daca il recunoasteti pe individul din imagini, nu ezitati sa anuntati politia. Astfel de oameni pot fi periculosi pentru toti copiii din aceasta tara
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si