- Foarte bune, foarte bune! Are doua efecte- una pentru cura de slabire pntru fetele care vor sa isi pastreze silueta si a doua reface celula hepatica, e bine pentru ficat
- Salvia se folosete in compozitia tuturor medicamentelor naturiste

Suntem in gradina plina cu minuni a lui Ioan Astanculesei. La cei 66 de ani, nemteanul nu creste nepoti, ci plante cu puteri vindecatoare, sustine el.

Desi nou intrate pe piata, fructele de goji sunt un izvor de sanatate.  Despre ele se spune ca abunda in antioxidanti, previn starile de oboseala, ba chiar sunt un aliat de nadejde importiva infertilitatii. Le puteti consuma crude sau in sucuri.

- Goji- 6 tone la hectar ori 30 de lei vine 2 miliarde de lei



Deocamdata, recolta nu e pe masura investitiei, insa in cativa ani, pensionarul spera sa dea lovitura.

-Isus Hristos, cu puterile lui supraomenestei, a spus asa cine va avea planta asta in gradina nu va avea nevoie de medic.

Asadar, din vechi timpuri i se cunosc puterile. Ar fi pacat sa nu o aveti prin preajma, atat timp cat va poate furniza cantitati insemnate din vitaminele A, B si C, calciu, potasiu, fier si zinc.

- Ca intrebuintare principal detoxifiecrea organismului, o cura de salvie de asta de infuzie

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro



Fie ca o folositi proaspata, sub forma de ulei, ceaiuri, tincturi ori pulberi, puteti beneficia din plin de calitatile ei.
Despre ea se vorbeste ca intareste sistemul imunitar, ajuta glanda tiroida, va scapa de celulita si ca trateaza cu succes iritatiile si eczemele cutanate.

De departe, insa, nea` Ioan se lauda cu murele sale speciale.

- Mura fara spin contine fier care iti regleaza circuitul sangvin, deci iti regleaza bataile inimii, toate fructele negre au fier in ele.



Fructele preferate ale ursilor au fost cultivate in urma cu patru ani, insa abia acum au dat roade. Aproape o tona e gata sa iasa pe piata.  

Murele au fost primele care i-au adus profit.

- 3.50 la 10 kilogramul cum le mai vand eu acum inseamna vreo 2 miliarde jumatte, nu scoti pe porumb vreo 2 miliarde jumatate in 20 de ani pe porumb pe jumatate de hectar.




Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si