Sâmbătă, 28 octombrie, un tânăr în vârstă de 35 de ani din Bistrița a fost victima unei altercații. Totul ar fi pornit de la o parcare, însă s-a transformat într-o adevărată luptă. Paul Țibrea a căzut secerat la pământ în urma unei lovituri puternice din partea bărbatului de 45 de ani, practicant al boxului.

Paul se află în stare gravă la o clinică din Târgu Mureș

Medicii care au ajuns la fața locului l-au găsit inconștient pe Paul și l-au transportat de urgență la o clinică din Târgu Mureș pentru evaluări și intervenții. În continuare el este în stare gravă, medicii încercând să facă tot ce le stă în putință pentru a-l pune din nou pe picioare.

Potrivit familiei, Paul Țibrea este un om extrem de muncitor și deține chiar stația de ITP din Bistrița unde a avut loc incidentul teribil.

Potrivit familiei, Paul Țibrea este un om extrem de muncitor și deține chiar stația de ITP din Bistrița unde a avut loc incidentul teribil.

[Sursa foto: Colaj Pixabay & Politia Capitalei - Facebook]

Citește și: EXCLUSIV: Familia lui Dani Borgovan, îngrijorată de starea copilului boxerului. Ei cred că totul a fost o tentativă de omor: ”Ne îngrijorăm cât de stabilă mintal este partenera lui Dani”

Potrivit familiei, Paul Țibrea este un om extrem de muncitor și deține chiar stația de ITP din Bistrița unde a avut loc incidentul teribil. Bărbatul este căsătorit și are doi copii în vârstă de 2 și 4 ani.

Boxerul care l-a lovit pe Paul își așteaptă sentința

Agresorul bistrițeanului a fost reținut imediat pentru 24 de ore și își așteaptă pedeapsa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„În seara  de 27 octombrie a.c., în urma  cercetărilor efectuate și probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 45 de ani, din Jelna, cercetat pentru lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că acesta, în timp ce se afla pe o stradă, în proximitatea unui imobil din Bistrița, din cauza unor neînțelegeri avute, l-ar fi lovit pe un alt bărbat de 34 de ani, din Bistrița. Acesta din urmă a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetulului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Citește și: EXCLUSIV: Cine este concubina boxerului, Dani Borgovan? Tânăra ar fi chemat ajutoare ca să-i liniștească partenerul: ”De multe ori nu îl primea în casă și dormea în sala de box”

Agresorul bistrițeanului a fost reținut imediat pentru 24 de ore și își așteaptă pedeapsa.

Agresorul bistrițeanului a fost reținut imediat pentru 24 de ore și își așteaptă pedeapsa.

[Sursa foto: Colaj Pixabay & Politia Capitalei - Facebook]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Tot din Bistrița este și campionul de box, Daniel Borgovan, cel care vinerea trecută a intrat în comă în urma unei bătăi. Soția sa ar fi cea care a chemat ajutoare pentru a-l liniști pe iubitul său agresiv. Doi bărbați i-ar fi aplicat antrenorului de box lovituri foarte puternice. Medicii chemați la fața locului de Diana l-au găsit pe Dani pe scara blocului, într-o stare inconștientă. Nimeni nu știe cum ar fi ajuns acesta acolo.

Cei doi tineri implicați în acest caz au fost arestați preventiv la câteva zile după incidentul șocant.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si