Close sidebar
Close sidebar

Un alt film cu homosexuali, filmat in Bucuresti, este boicotat de catre activistii crestini! Reactia Bisericii Ortodoxe Romane!

Dupa scandalul de la Muzeul Taranului Roman, cand, prin cantece bisericesti, a fost blocata proiectia unui film pe motiv c-ar avea tenta homosexuala, inca un lungmetraj este boicotat. "Soldatii. Poveste din Ferentari" e vizionat cu jandarmii la poarta, dupa ce acelasi grup de activisti au venit iar sa protesteze. Atat Biserica Ortodoxa, cat si Consiliul de Combatere a Discriminarii condamna gestul.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt doar cateva secvente din filmul care ruleaza in aceasta seara la cinematograful taranului roman si care i-a scos din minti pe acesti activisti. Au venit hotarati  sa il boicoteze, pe motiv ca ar avea conotatii sexuale, iar Muzeul Taranului este un sanctuar al culturii, profund ancorat in crestinismul autentic.
 
 
Oamenii se autointituleaza "soldatii poporului roman" si sustin ca fac parte din "Fratia Ortodoxa Sfant Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de Biruinta". Tot ei au blocat zilele trecute proiectia filmului 120 de batai pe minut, premiat la Cannes, spunand ca acesta are tenta homosexuala, iar taranul roman este crestin ortodox. Conducerea muzeului a precizat astazi ca nu poate cenzura continutul unei proiectii cinematografice care are toate avizele si certificatele de rating impuse de lege si a cerut sprijinul jandarmilor, ca sa previna posibile acte de violenta. 
In scena a intrat si Patriarhia Romana, care precizeaza ca aceste persoane nu au nicio legatura cu Biserica Ortodoxa si ca se delimiteaza de tot scandalul.
 
"Soldatii. Poveste din Ferentari" spune povestea lui Adi, un antropolog de 40 de ani, parasit de iubita, care se muta in Ferentari pentru a documenta un doctorat despre manele. Acolo intalneste un barbat de etnie, sarac si fost puscarias, care promite sa il ajute sa intalneasca cantareti. In cele din urma, cei doi traiesc o poveste controversata de iubire. 
Pelicula a fost selectata pentru mai multe festivaluri internationale de film. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI