Omul pretinde ca e ortoped si psiholog, cu toate ca Ministerul Sanatatii sustine ca certificatul de specialist pe care il flutura in fata pacientilor e un fals grosolan.

Scenele sunt filmate intr-un camin de batrani din Bucuresti.

Individul care pretinde ca e doctor ortoped face sedinte de fizioterapie cu bolnavi imobilizati. Sute de oameni chinuiti s-au increzut in priceperea lui si i-au platit bani grei pentru sedinte.

Citeste si: Imagini cutremurătoare de la înmormântarea Giuliei, fetița de 12 ani care a murit după ce a căzut din microbuz! Rudele, prietenii si colegii au condus-o pe ultimul drum

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ionut Grigore continua tratamentele la domiciului pacientilor. Filma totul si se promova pe internet.

Omul si-a incropit un cabinet intr-un camin studentesc.

O camera cu doua paturi si cateva haltere, unde consulta, prescria tratamente si sustinea ca face si examene RMN cu ajutorul unui laptop.

Citeste si: Cutremur de 7,5 grade în Ecuador, în apropierea graniţei cu Peru

Doar ca nu e doctor, spune ministerul Sanatatii. Certificatul cu care individul se lauda ar fi fost fals. Prins in fapt, omul vorbeste in exclusivitate cu reporterii Kanal D si spune ca regreta totul.

Potrivit propriului site de internet, pentru 10 sedinte de kinetoterapie si masaj la domiciliu, barbatul cere pana la 1400 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si