După tragedia din Natisone, unde Bianca, Cristian și Patrizia au fost luați de viitură, în timp ce încercau să își facă poze pe o insulă din mijlocul unui râu, acum un alt român este dat dispărut.

Ștefan Cristoiu Bogdan se afla pe marginea râului Brenta alături de alte persoane. Românul se juca cu o minge, după care a și intrat în apă pentru a o recupera, la un moment dat.

Citește și: Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie! Nicu fusese salvat de la înec cu o zi înainte să moară. Sătenii sunt îngroziți: „Tremuram toată”

Bogdan Ștefan Cristoiu

Bogdan Ștefan Cristoiu

[Sursa foto: Facebook ]

Și-a dat viața în încercarea de a salva o viață

Și tot atunci a văzut un alt tânăr care încerca să se salveze de la înec. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 23 de ani din Sri Lanka. Acesta se afla la scăldat, însă la un moment dat a ajuns într-un loc în care apa era prea adâncă și pentru că nu a mai atins cu picioarele fundul râului a fost luat de curenți.

Moment în care românul de 30 de ani i-a sărit în ajutor. L-a apucat de mână și în încercarea de a-l trage la mal, amândoi, din păcate, au fost duși de apă, curenții fiind prea puternici.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Afaceristul englez poreclit „Bill Gates al Marii Britanii” este dat dispărut după scufundarea iahtului în Sicilia. Cine este Mike Lynch- antena3.ro

Martorii au încercat să îi ajute pe cei doi să iasă din apă, dar curenții au fost prea puternici. Acum ambii fiind căutați de pompierii din Padova, tragedia având loc în Campo San Martino.

Citește și: VIDEO Își riscă viața pentru cei care le ignoră semnalele. În timp ce scoteau cadavrul unui tânăr din mare, alții se aruncau în apa agitată

Ambulanță 

Ambulanță 

[Sursa foto: Freepik]

În urma tragediei, Ambasada României în Italia a transmis un mesaj de condoleanțe pe Facebook, ținând să aprecieze curajul de care a dat dovadă Ștefan, în încercarea de a salva o viață.

Din păcate, românul și-a sacrificat propria viață pentru o altă viață și ambii sunt acum dispăruți în apele râului din Italia.

Citeste si: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”- kfetele.ro

Citeste si: Criză fără precedent în Europa! Un virus periculos aduce scumpiri masive la carne- radioimpuls.ro

Citeste si: Atac mafiot într-o staţiune din Grecia plină de români. Mai mulți oameni au fost împușcați, iar turiștii au intrat în panică- antena3.ro

Lac

Lac

[Sursa foto: Freepik]

”Suntem profund întristați de tragedia în urma căreia Bogdan Ștefan Cristoiu, cetățean român în vârstă de 30 de ani din Curtarolo, și-a pierdut viața în apele râului Brenta, în încercarea eroică de a salva viața unui tânăr aflat în

pericol în apele râului. În aceste momente de adâncă suferință și de grea încercare pentru familiile îndoliate ale celor doi tineri, transmitem cele mai sincere condoleanțe! Dumnezeu să îi odihnească!”, este mesajul ce se regăsește pe pagina de Facebook a Ambasadei României în Italia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si