Un alt spital din judeţul Buzău va fi destinat tratării bolnavilor de COVID-19, conform deciziei Ministerului Sănătăţii.

Spitalul de la Smeeni a fost transformat în unitate COVID-19

" Vom interna forme uşoare şi medii de boală, pentru că nu avem linie de oxigen la perete, doar concentratoare. Spitalul va avea 35 de paturi pentru bolnavii COVID şi 10 post-COVID, aşa cum suntem şi acum.

Avem medici diferiţi, circuite separate.  E nevoie şi de recuperare, pentru că boala durează un timp, în timp ce  sechelele rămân o perioadă mai lungă", a declarat directorul spitalului din Smeeni, Marilena Dobrescu.

Citeste si: Raed Arafat, despre legea care prevede accesul angajaților din sistemul public la locul de muncă. Când ar putea fi adoptată?

În unitate sunt disponibile 35 de paturi pentru bolnavii de COVID

În Spitalul Judeţean sunt păstrate cazurile grave şi severe, iar la Spitalul Municipal din Rm.Sărat şi la Spitalul Orăşenesc Nehoiu, sunt trimise cazurile uşoare şi moderate, care, în cazul în care se agravează, sunt trimise la SJ U Buzău. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Pacienții bolnavi de COVID-19 au primi plăpumi, iar cei internaţi la Terapie Intensivă se încălzesc cu pături electrice la Timișoara


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si