Cum probele pentru susținerea examenului de Bacalaureat au început deja cu evaluarea competențelor, urmând apoi probele scrise, patronul unui fast-food din Vaslui s-a gândit să vină în ajutorul elevilor.

De fapt, pentru prima dată, elevii de zece din acest oraș, se vor bucura de un premiu culinar.

Citește și: VIDEO- Cât de scumpă e viața de student. În care centru universitar găsim cea mai scumpă shaorma?

Iei 10, primești shaorma gratis, în Vaslui

Conform anunțului făcut de reprezentanții restaurantului de tip fast-food, toți elevii care acum susțin examenul de Bacalaureat, care vor prezenta cel puțin un rezultat de zece și un act de identitate, vor avea parte de o masa gratuită, cu specific oriental, precum shaorma, falafel sau kabsa.

Oferta este valabilă în perioada 24 iunie – 15 iulie, în limita stocului disponibil și, spune administratorul locației, are ca scop susținerea tinerilor în drumul spre succes și ambiționarea acestora de a face performanță, dar și dorința de se implica în comunitatea din Vaslui.

”Dorim să sărbătorim reușitele acestor tineri și să le arătăm că munca și dedicarea lor nu trec neobservate. Prin acest gest, vrem să le oferim un mic moment de răsfăț și să-i încurajăm să continue pe drumul performanței”, a declarat Fadi Habron, administratorul restaurantului”, notează vremeanoua.ro.

Citește și: Incredibil ce a găsit un bărbat în mâncarea pe care a comandat-o la un fast food. Totul a avut loc într-un mall din Oradea

Calendarul examenului de Bacalaureat

De menționat este faptul că probele scrise la ”examenul maturității” se desfășoară între 1 și 5 iulie, iar pe data de 8 iulie va avea loc afișarea primelor rezultate și depunerea contestațiilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Pe data de 12 iulie se vor afișa rezultatele finale, după ce, în prealabil, între 9 și 11 iulie, se vor rezolva contestațiile.

1 iulie 2024: Limba și literatura română – proba E.a) – proba scrisă

2 iulie 2024: Proba obligatorie a profilului – proba E.c) – proba scrisă

4 iulie 2024: Proba la alegere a profilului și specializării – proba E.d) – proba scrisă

5 iulie 2024: Limba și literatura maternă – proba E.b) – proba scrisă

8 iulie 2024: Afișarea rezultatelor la probele scrise până la ora 12.00) și depunerea contestațiilor în intervalul orar 12.00 – 18.00

9 – 11 iulie 2024: Rezolvarea contestațiilor

12 iulie 2024: Afișarea rezultatelor finale

12 iulie 2024: Afișarea rezultatelor finale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si