Schema bărbatului este considerată a fi cea mai lungă și cea mai mare fraudă de acest gen din California. Donald Felix Zampach din Poway a strâns peste 830.000 de dolari din fonduri publice și aproape 30.000 de dolari în carduri de credit deschise fraudulos de-a lungul a trei decenii, a declarat săptămâna trecută avocatul american Randy Grossman, relatează  The Guardian.  

Bărbatul și-a falsificat semnătura și a depus declarații fiscale

Escrocheria a început în 1990, când mama bărbatului a murit în Japonia. Chiar înainte de moartea ei, Donald și-a transferat casa femeii din sudul Californiei pe numele său și a depus actele pentru un faliment care nu necesită un plan de rambursare în numele mamei, au declarat procurorii federali în un comunicat de presă.

Citește și: Nadya- tânăra asistentă a murit. O boală cumplită i-a răpit tinerețea

La mulți ani după moartea mamei sale, Donald și-a păstrat conturile bancare, și-a falsificat semnătura și a depus declarații fiscale falsificate. Singurul lucru pe care nu l-a făcut niciodată: să raporteze moartea mamei sale la asiguratori, astfel încât aceştia să poată înceta plățile.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La mulți ani după moartea mamei sale, Donald și-a păstrat conturile bancare, și-a falsificat semnătura și a depus declarații fiscale falsificate.

La mulți ani după moartea mamei sale, Donald și-a păstrat conturile bancare, și-a falsificat semnătura și a depus declarații fiscale falsificate.

[Sursa foto: PixaBay]

„Acest inculpat nu a încasat doar pasiv cecuri trimise mamei sale decedate. Aceasta a fost o fraudă elaborată care a durat mai mult de trei decenii, care a necesitat acțiuni agresive și înșelăciune pentru a menține șmecheria”, a spus Grossman într-un comunicat.

Citește și: Angajata unui cazino a fost amenințată cu un pistol de un bărbat. Acesta a furat în jur de 17.000 de lei

Donald Zampach este eliberat pe cauțiune și urmează să fie condamnat pe 20 septembrie. Ca parte a acordului său de recunoaștere a vinovăției, i se cere să renunţe casa mamei sale și să restituie sume de 830.000 de dolari.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si