Close sidebar
Close sidebar

Un angajat al Penitenciarului-Spital Jilava, confirmat cu coronavirus

Un angajat al Penitenciarului-Spital Jilava a fost confirmat cu coronavirus. Acesta lucra în sectorul administrativ, cu echipament de protecţie, şi nu a interacţionat cu deţinuţii.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Vă informăm că, astăzi, 23.06.2020, un angajat al Penitenciarului-Spital Bucureşti-Jilava a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Poliţistul de penitenciare este asimptomatic. Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul administrativ, cu purtarea, în permanenţă, a echipamentului de protecţie, şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate”, a transmis, marţi, Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Citeste si: Peste 15.000 de contestaţii, depuse după afişarea primelor rezultate la Evaluarea Naţională

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Directorul Unifarm SA, anchetat de DNA. Ar fi cerut mită pentru achiziția de măști și combinezoane

Sursa ciată a precizat că se efectuează verificări pentru stabilirea contacţilor.

Administraţia locului de deţinere aplică recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov şi măsurile de intervenţie adoptate la nivel de sistem.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI