Caz șocant în Tecuci! Tragedia care a îngrozit tot orașul după o scenă desprinsă parcă din filmele de groază. Vorbim despre un bărbat care a fost ucis cu sânge rece de propriul său fiu, într-un bloc din apropierea Liceului Agricol din Tecuci.

Conform informațiilor ajunse publice, tragicul incident din județul Galați a fost provocat de un tânăr de doar 28 de ani.

Citește și: VIDEO Român ucis în stil mafiot în Bruxelles! Polițiștii din Belgia încă nu au reușit să îl identifice

Și-a ucis cu sânge rece tatăl 

Pe fondul problemelor psihice, tânărul fiind cunoscut în zonă pentru afecțiunile de care suferă, acesta i-a aplicat părintelui său mai multe lovituri de cuțit, în propria casă. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Rănile multiple, căci agresorul nu s-a oprit până nu și-a văzut tatăl la pământ, i-au provocat rapid moartea bărbatului.

Iar ulterior, după fapta comisă, tânărul de 28 de ani a avut grijă să își șteargă urmele. După ce i-a luat viața tatălui, agresorul, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, și-a aruncat arma într-un tomberon din apropierea blocului în care a produs nenorocirea și s-a făcut nevăzut.

crima

Crima Tecuci 

[Sursa foto: observatornews.ro. ]

Citește și: VIDEO Triplă crimă din București: Mama ceruse ordin de protecție împotriva geamănului suspect! Polițiștii au aflat unde se afla în momentul crimei celălalt frate

Ulterior, s-a dat alarma în Tecuci și oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz. Pe numele tânărului de 28 de ani, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a deschis acum un dosar penal pentru omor calificat.

De asemenea, oamenii legii îl și caută pe agresor, acum find liber pe străzile orașului, însă, dacă va fi găsit, acesta riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si