Este anchetă de proporții după ce o fetiță de 7 ani le-a povestit părinților coșmarul prin care ar fi trecut la orele de înot. Antrenorul în vârstă de 20 de ani activează în cadrul Clubului Sportiv Dinamo. 

Momentele de coșmar s-ar fi petrecut în timpul orelor de înot de la bazinul sportiv Dinamo, acolo unde merg la antrenamente sute de copii.

Citește și: Cine este preotul căruia i se aduc acuzații dure? Duhovnicul ar fi agresat doi minori

Acuzații de viol după orele de înot

Copila le-a povestit părinților coșmarul prin care a trecut, iar aceștia au depus plângere. Antrenorul suspectat a fost ridicat de acasă și audiat. Procurorii au decis pentru acesta măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Începând cu 1 ianuarie 2024 legislația a fost modificată. Astfel, abuzurile împotriva minorilor sunt considerate agresiune dacă diferența de vârstă între victimă și agresor este mai mare de 5 ani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Conducerea clubului spune că pe numele antrenorului de înot nu ar mai exista alte plângeri de acest fel, iar multor părinți nu le vină să creadă că a fost în stare să profite de o copilă de nici opt ani.

Citește și: VIDEO- Cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia au depus o plângere penală împotriva bărbatului mort. Ce spune avocatul presupușilor criminali?

După astfel de acuzații, conducerea clubului sportiv a hotărât să demareze o anchetă internă și să-i supună pe toți cei care lucrează acolo la teste psihologice amănunțite.

„La data de 13 februarie, în jurul orei 20.30, Secția 6 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fiica sa, minoră, în vârstă de 7 ani, ar fi fost victima unei infracțiuni de abuz, bănuit de comiterea faptei fiind instructorul de înot. Evenimentul ar fi avut loc în incinta unui bazin de înot din cadrul unui club, situat în Sectorul 2”, au declarat reprezentanții Poliției.

Antrenorul ar putea risca o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si